lørdag 17. juli 2010

Det nærmer seg avreise....

Nå går tiden så altfor fort! Bare én uke til jentene drar, det blir rart. Men vi vet at det er noen som gleder seg til de kommer, så det er trøsten vår. Vi har fått gode familier til begge jentene + en av guttene (men vet ikke hvem av guttene det blir i skrivende stund). Leda har fått nytt navn, hun skal hete Lucky Lady på papiret, og bli kalt Lady til daglig. Hun skal flytte til Etne, og bo sammen med en tibbegutt på 18 mnd. Luna skal hete Luna også til daglig, og flytter til Nesttun. Er godt at de ikke flytter så langt bort. Så skal en av guttene flytte til sentrum og bli en ekte "kjuagutt" :-)

De er blitt så flinke til å spise alle sammen nå, og de forsyner seg selv. Fremdeles får de en tår fra mamma, men mammaen er ikke så glad i det lenger. Ikke så rart, med de sylene til tenner som de har.

I dag har de kjørt bil for første gang. Litt lyd var det, men det gikk nå greit. Vi var på besøk hos Sofies søster, Bonnie, som bor ca 12 min fra oss. Sofie fikk også være med. Og valpene vandret rundt i stuen med halene godt oppe over ryggen. På hjemveien var det ikke én lyd fra dem!

Lancelot i det nye hundehuset

Lady :-)

Luna og Linos

Luna og Linos - de er bare til å spise opp!

Gutta boys. Linos og Lancelot

Jentene. Lady og Luna

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Disse valpene synes jeg er så fine ,skikkelige robuste kraftige, nydelige øyne og blikk og .
Så godt å lese de har fått nye heimer:)