fredag 23. juli 2010

Valpekontroll i dag

I dag har vi vært hos dyrlegen med alle valpene. De har fått chip og er blitt lyttet på. Vi valgte å ikke gi de parvovaksine, den får de uansett ved 12 ukers alder. De var helt jevne i størrelse, var rundt 2 kg alle, og dyrlegen var meget fornøyd. Ikke var de redde heller, og dyrlegen syntes de var svært sosiale og trivelige.

Etter dyrlegebesøket hentet vi Mathias for at han skulle få se valpene før de dro. Vi har hatt en fin dag sammen her på Risnes. Sol har det også vært så vi har kost oss på terrassen med rundstykker, kake, is og jordbær :-)

Lancelot skal hete Leon til vanlig, så på papiret blir det Lancelot Leon. Passer bra synes vi :-) Leon betyr jo "løve". Måtte ta dette bildet, han hadde gravd i hagen og var full av sand.

Vakre Luna! Hun er den første som forlater oss...flytter til Mari på Nesttun i morgen. Der får hun det nok som plommen i egget.

Leon sover søtt

Lord og Lady. Lady drar på søndag, da flytter hun til Etne. Hun får det nok så fint hun også, men vi kommer savne både henne og søsteren. Heldigvis har vi guttene litt lenger.

Hele gjengen tar luren sin ute på terrassen. Bare lille Leon var våken her.

Ingen kommentarer: